Bio

Több, mint 10 éve dolgozom webdesignerként. A design terveket Figmában, a fejlesztést WordPressben végzem.

Több, mint 400 projekttel a hátam mögött bátran állíthatom, hogy tudom, mit csinálok. Ezt a tudást szeretném átadni neked is. Mindig is imádom/utálom kapcsolatom volt a WordPressel. Amikor minden rendben volt, imádtam. Amikor néhány problémát nem tudtam megoldani, utáltam.

Olyan megoldás szeretnék lenni, mint amilyenre nekem is szükségem lett volna, amikor elakadtam a WordPress weboldalak készítésénél. Ezért hoztam létre a No-Code közösséget.

Emellett a heti hírlevél és a tudástár is hatalmas segítséget nyújt, hogy folyamatosan fejlődj, mint webdesigner.

Van két termékem is. Az egyik a White Label előfizetés, melynek keretein belül WordPress fejlesztést és UI / UX Design tervezést kínálok fix havidíjért. Ez a termék kimondottan ügynökségeknek készült, de ügyfeleim között vannak kkv-k is, sőt más designerek is igénybe vették már az előfizetést, amikor kapacitási problémákkal küzdöttek.

A másik termék, illetve termékek, amiket kínálok azok a Notion Sablonok. A Notion az én csodafegyverem. Egy olyan szoftver, amiben projekteket menedzselhetsz vagy akár az egész vállalkozásodat működtetheted. Én konkrétan mindent Notion-ben vezetek. A bevásárlólistától kezdve, a pénzügyeim vezetésén át az egész életemet itt vezetem.

Szóval ez vagyok én, de ki vagy Te?

Csatlakozz a No-Code közösség tagjai közé, írj egy rövid bemutatkozást és legyünk jobb designerek együtt!

Közösségünk tagjai között kizárólag designerek vannak.